Hirdetés

automoso.lap.hu / Autómosók, autókozmetikák - Budapest 14-23. kerület

Autómosók, autókozmetikák - Budapest 14-23. kerület

Minden gépjárművet tisztává varázsolunk!

Mosi Mosi Bt.

Autókozmetika, kézi autómosó Zugló szívében, a Bosnyák tér és az Örs vezér tér között, 1982 óta ! Szolgáltatások : gépi polírozás, kárpit tisztítás (kiszárítással) , gépi waxolás, kézi külső mosás, belső tisztítás, porszívózás, motormosás, részleges alsó mosás, ingyenes aktívhabos előmosás. Cégeknek flotta kedvezmény. Ingyenes parkolás. A mosó illetve a mosó parkolója bekamerázott.

Személyautó, teherautó, kamion, autóbusz mosása, autókozmetika.

Csumi autómosó.

Autókozmetika és teljeskörű márkafüggetlen szervíz.

Autómosó és kozmetika - Chevrolet Gyulai

Autómosó és kozmetika - Hyundai-Gold

A Budapest 17. kerület Pesti ut 340.sz alatti kézi Autómosó - Autókozmetikánk 2009. januárjában nyílt. A Home Centertől 300 m-re a Kucorgó tér felé. A Budapest 17. kerület Pesti uti kézi autómosónkban vállaljuk a személygépkocsik polírozását, terepjárók polírozását valamint egyterü és kisbuszok polírozását illetve személygépkocsik kárpit tisztítását, terepjárók kárpittisztítását.

Amire még senki nem figyel és nem is akar a világ édes víz készlete fogytán van !!! Itt ezzel segítenénk mert nem mindegy , hogy egy autót 2-3liter vizíel megmosunk! Ne pazaroljunk!!! Vigyázzunk a környezetünkre és a jövőnkre.

kézi autómosó

Kézi autómosó.

Momo Autókozmetika.

Autókozmetika, jégkár és horpadásjavítás

Hirdetés
Meghatározás:

Akinek autója van, az rendszerint szeretné tisztán tartani. Ez viszont rendszeres mosással jár. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglakozó legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Szponzorált hirdetések

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Autómosók, autókozmetikák - Budapest 14-23. kerület
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés